5 grunner til å bli med Viju til ISE 2018

Integrated Systems Europe (ISE) er verdens største messe for teknologiprodusenter, leverandører, systemintegratorer og beslutningstakere innen AV- og videokonferanseløsninger. Blir du med Viju på tur til Nederland i februar hjelper vi deg med å få mest mulig ut av deltakelsen.

ISE går av stabelen 6.-9. februar 2018, og Viju har som vanlig lagt opp et spennende arrangement for kunder og samarbeidspartnere. Tilbakemeldingene fra tidligere arrangementer er at man får mer ut av messen når vi hjelper til med å utforme et spesialtilpasset program for våre kunder.

ISE 400_600

Her er 5 grunner til å melde seg på årets messe med Viju:

1 – Vi hjelper deg å orientere deg i jungelen: Messen er enorm og tettpakket med over 1200 ulike utstillere og 73,000 besøkende (2017).  Viju sørger for et opplegg som sikrer at du som deltaker får med deg det som er viktigst for din virksomhet. Hvis du og din bedrift holder på med konkrete prosesser, som nybygg eller oppgradering av møteromsløsninger, vil i felleskap se på hva som er mest relevant å bruke tid på – før vi reiser til Amsterdam. Skulle du ikke ha konkrete behov, forslår vi en spennende agenda basert på nyheter og trender vi mener det er viktig å være oppdatert på.

2 – Hold deg oppdatert: Dette er den viktigste messen av sitt slag i verden, og den utvikles kontinuerlig i takt med utvikling i bransjen og tilbakemeldinger fra utstillere. Som beslutningstaker og gjerne innkjøper av teknologien, har den utrolige utviklingen og kompleksiteten i markedet gjort det stadig mer viktig å ha forståelse for hva som finns av løsninger og produkter. Viju vil alltid være her for å hjelpe deg med å navigere gjennom kompleksiteten, men forståelse for løsninger og teknologiske muligheter vil sammen gjøre oss i stand til å sette sammen enda bedre løsninger for din bedrifts behov.

3 – Bygge nettverk: Nettverksbygging er en viktig del av ISE. Når du reiser med Viju vil du treffe representanter andre av våre kunder, høre om deres erfaringer og ha mulighet til å utveksle kunnskap og ideer. Dere blir også vil bli bedre kjent med ressurspersoner i Viju, og møte våre partnere i både formelle og uformelle settinger. Flere av årets deltakere benytter ISE til å diskutere gode løsninger på nye prosjekter, men også for å finne fornuftige løsninger på utfordringer man måtte ha. Vi har alltid plass til noen nye ansikter, og du vil bli tatt godt vare på av våre kollegaer og samarbeidspartnere.

4 – Mikse fag og hygge i Amsterdam: Byen er en av Europas mest spennende hovedsteder. I tillegg til det faglige opplegget og hyggelig selskap kan du oppleve byen Amsterdam. Vi besøker blant annet to spennende restauranter og tar et hyggelig canalcruise i felleskap. Og når du først er i Amsterdam, kan du jo kanskje bli en dag ekstra og bruke anledningen til å oppleve det Amsterdam har å by på av turistattraksjoner, som Van Gogh-museet og de mange kanalene.

5 – Bli kjent med vårt nye selskap: Tidligere i år annonserte vi at vi hadde fått nye eiere, og at Viju fusjonerer med VisionsConnected. På ISE 2018 vil vi for første gang vise oss «i ny drakt», og du vil ha muligheten til å bli godt kjent med det nye globalt selskapet. Vi har også en egen utstillerplass på messen, og du vil få møte kollegaer og kunder fra hele verden. Vi gleder oss til å vise dere hvordan selskapet blir og ønsker å feire med kunder og partnere. Håper du vil ta del i dette!

Bli oppdatert på markedet og trender

IT-konsulent i Mantena, Per Christian Stensgård deltok på ISE 2017, og beskriver opplevelsen som følger:

«For meg er ISE en arena som gir et innblikk i hva som finnes av løsninger på markedet, samt bedre forståelse for de ulike muligheter som kan benytte for å løse Mantena’s behov for en mer effektiv hverdag», forklarer Stensgård.

Stensgård mener at å delta på ISE er en gyllen mulighet for å bygge nettverk, da man har mye å diskutere når ideene blomstrer under messen.

«Jeg benytter ISE til å treffe likesinnede, bygge nettverk og diskutere gode løsninger på nye prosjekter, men også for å finne fornuftige løsninger på utfordringer man måtte ha – i en litt mer uformell setting enn hva man normalt ville gjort», sier han

Frister det å bli med?

Klikk her for mer informasjon og påmelding.