Tradebroker velger Viju som leverandør av samhandling

Avtalen gir Viju muligheten til å levere samhandlingsløsninger til Tradebrokers medlemmer, som består av 55 store, norske virksomheter.

Tradebroker er innkjøpsorganisasjonen for store bedrifter i Norge, og forhandler frem rammeavtaler med foretrukne leverandører innen ulike vare- og tjenesteområder for sine medlemmer. De 55 medlemsbedriftene representerer samlet over 700 selskaper og avdelinger og 130000 ansatte.

Tradebroker har innstilt Viju som nummer én i konkurranse med ni andre tilbydere, og er foretrukken leverandør for området «AV-utstyr, videokonferanse, samhandlingsløsninger og digital skilting». Avtalen har en varlighet på tre år. For Viju gir den muligheter for å levere løsninger til ledende, norske virksomheter. Flere har allerede meldt sin interesse.

– Vi valgte å innstille Viju som nummer én fordi de var den mest komplette løsningsleverandøren. De er fokuserte på den gode løsningen, og vi mener de har den porteføljen og ekspertisen som skal til for å hjelpe våre medlemmer å ta et skritt lenger med denne type løsninger, sier Endre Klungland, avtaleansvarlig i Tradebroker.

Viju er et norsk selskap med global tilstedeværelse. Selskapet er en spesialisert leverandør av visuell kommunikasjon, med en rekke anerkjente samhandlings- og møteromsløsninger i porteføljen. I tillegg til å skreddersy samhandlingsløsninger for virksomheters behov har de også vedlikeholds- og driftstjenester, slik at kundens behov alltid er ivaretatt.

– Tradebrokers avgjørelse er svært gledelig og gir oss store muligheter i årene fremover, sier Sven-Ivar Westby, som forvalter avtalen i Viju.

– Vi har jobbet hardt for å få denne avtalen. Dette er en mulighet med stort potensial for oss. Nå ser vi frem til å komme i dialog med medlemmene i Tradebroker, og etter hvert å kunne hjelpe nye kunder med å etablere samhandlingsløsninger og fysiske og virtuelle møterom. Vi har en spisskompetanse og portefølje som er unik i markedet, så medlemmene i Tradebroker kan være trygge på å få løsninger tilpasset deres behov og arbeidshverdag, sier Westby.

 

Viju_Tradebroker (002)

På bildet, f.v.: Terje Fagervik, daglig leder i Tradebroker, Sven-Ivar Westby i Viju, Endre Klungland i Tradebroker og Morten Nilsen, Viju.

Ønsker du å vite mer om Tradebroker, ta gjerne en titt innom deres hjemmeside